A Szlovákiai Magyar Pedagógusok Szövetségének díjazottjai
2020-04-04
Új WEBINÁRIUM! – Google Meet
2020-04-08
Minden elem

A Rákóczi Szövetség tájékoztatása

A Rákóczi Szövetség nevében Csáky Csongor elnök tájékoztatja az intézmények vezetőit és a beiratkozó kisgyermekek szüleit arról, hogy a rendhagyó módon történő beíratás ellenére idén is iskolatáskával ajándékozza meg az érintett gyermekeket e jeles esemény alkalmából.

Ezzel fejezik ki köszönetüket a szülőknek, amiért vállalták magyarságukat. Az iskolatáskákat sikerült Pozsony és Nagykapos között eljuttatniuk minden egyes célalapvezetőnkhöz.

A jelenlegi helyzetre való tekintettel arra kérnek minden családot, hogy ne vásároljanak gyermeküknek iskolatáskát, mivel azt a Rákóczi Szövetség biztosítja az iskolába lépés napján.

Erre vonatkozó tájékoztató levelük itt olvasható:

A magyar iskolakezdőket köszöntő ösztöndíj felhívása a Rákóczi Szövetség honlapján az alábbi címen érhető el:

https://www.rakocziszovetseg.org/hirek/632-felhivas-mip20-21

Kérik az intézmények vezetőit, hogy a beiratkozások alkalmával töltessék ki az ösztöndíj igénylésére vonatkozó adatlapot. (A mellékelt pályázati adatlap egyben a táska átvételére is szolgál).

Letölthető:

Kérik továbbá az intézmények vezetőit, hogy:

miután a szülők kitöltötték a pályázati adatlapot, rögzítsék elektronikus rendszerükbe a beíratott gyermekek adatait.

A pályázati adatlapokat az alábbi elektronikus felületen tudják rögzíteni: mip.rakocziszovetseg.org

A belépéshez a tavaly megküldött azonosító szükséges. Amennyiben szükséges új azonosító, az alábbi e-mail címen tudnak kérni (a levélbe az iskola nevét és címét írják bele): mip@rakocziszovetseg.hu

További információval és segítséggel a program felelőse, Petrovay László (email: petrovay.laszlo@rakocziszovetseg.hu; tel: +36 30 697 1048) áll szíves rendelkezésükre.