SZMPSZ XV. KÖZGYŰLÉS
2022-11-03
FELHÍVÁS – SZEGEPI képzések
2022-11-11
Minden elem

Az SZMPSZ XV. Országos Közgyűlése

A Szlovákiai Magyar Pedagógusok Szövetsége 2022. november 5-én Rimaszombatban tartotta XV. Országos Közgyűlését, mely egyben tisztújítás is volt. Megválasztották a szervezet elnökét, alelnökeit, megújult az országos ellenőrző bizottság és az országos választmány is, mindkét testületben a tapasztaltabbak mellett lelkes fiatalok is helyet kaptak.

A közgyűlés egyedüli jelöltként ismételten bizalmat szavazott Fekete Irénnek, aki újabb négy éven keresztül vezeti az SZMPSZ-t. Alelnökként Vörös Mária és Hack László folytatja vele együtt a munkát. A küldöttek meghallgatták az eltelt választási időszakról szóló elnöki beszámolót, megvitatták, majd jóváhagyták a szervezet módosított Alapszabályzatát, valamint a 2022-26-os időszak programját.

          Köszönettel és megbecsüléssel tartozunk azoknak az elnökségi, területi és országos választmányi tagoknak, akik a jövőben más feladatokra koncentrálnak, illetve hosszú évek munkája után a megérdemelt pihenést választották.

Az SZMPSZ vezetésének, a megválasztott tisztségviselőknek gratulálunk, és további együttműködésen alapuló, sikerekben gazdag, eredményes munkát kívánunk!