Alkotni is engedd…. kiállítás megnyitója – VIDEÓ
2021-08-11
Felhívás: SAKKPALOTA képzés
2021-08-19
Minden elem

Felhívás: SAKKJÁTSZÓTÉR képzés

A Magyarországon már évek óta sikeresen futó Sakkjátszótér Komplex Képességfejlesztő Programot Polgár Judit, többszörös sakkolimpikon, nemzetközi nagymester, a Nemzetközi Sakkszövetség tiszteletbeli alelnöke dolgozta ki. A program segítségével a pedagógusok hatékonyan fejleszthetik a gyermekek figyelmét, memóriáját, logikus gondolkodását, problémamegoldó képességét, matematikai és szövegértési kompetenciáit

A Nemzetpolitikai Államtitkárság támogatásával Sakkjátszótér Komplex Képességfejlesztő Program online továbbképzésre jelentkezhetnek a felvidéki magyar óvodapedagógus közösségek, intézményenként kötelezően 3 fő.

Mivel a jelentkezések száma korlátozott, az elbírálásánál fontos szempont lesz az SZMPSZ tagság és a jelentkezések sorrendje.

A programon részt vevő intézmények végső kiválasztását az SZMPSZ Országos Elnöksége és az SZMPSZ mellett működő Óvodapedagógusok Országos Társulása dönti el.

Célcsoport: óvodapedagógusok /intézményenként kötelezően 3 fő/

Időpont:      2021. szeptember 11.

Forma:         online képzés

Jelentkezési határidő 2021. augusztus 24.

A képzésben részt vevő intézmények intézményenként 1 db Sakkjátszótér alap eszközcsomagot is kapnak.

A képzés lezárultával online workshop keretében lesz mód Kárpát-medencei szintű tapasztalatcserére és az időközben felvetődött kérdések megbeszélésére. A képzéshez kapcsolódó online workshop időpontját a szervezők később jelzik.

Az intézmény kapcsolattartója egyszerre regisztrálhatja a 3 pedagógust az alábbi linkre kattintva:

https://forms.gle/jPKhqM3BZ85WVr7a8

Azok az intézmények, melyekből már részt vettek a Sakkjátszótér Komplex Képességfejlesztő Program képzésen, kérjük ne jelentkezzenek.

Regisztrációja akkor volt sikeres, ha a megadott e-mail címére másolatot kapott a válaszairól.

Ellenkező esetben sikertelenül regisztrált, kérjük, ismételje meg a jelentkezést!

 

Fekete Irén elnök, SZMPSZ