Felhívás: XXV.Simonyi Zsigmond Kárpát-medencei helyesírási verseny, 2021/2022 új határidő
2021-10-18
Felhívás – Kárpát-medencei Karácsonyi Óvodapályázat
2021-10-27
Minden elem

Felhívás: Szlovákiai Magyar Kisiskolák Országos Konferenciája

A Szlovákiai Magyar Pedagógusok Szövetsége szervezésében első alkalommal kerül sor a csak 1 – 4. -es évfolyamokkal rendelkező iskolák igazgatói és pedagógusai számára rendezett

ONLINE KONFERENCIÁRA,

2021. november 5 – én (péntek), 13:00 órától.

A szervezők ezúton tisztelettel meghívják Önt, legyen részese az online eseménynek, mely közös gondolkodásról és tapasztalatcseréről szól.

A rendezvény egyik programpontjaként teret adunk azoknak az iskolaigazgatóknak, pedagógusoknak, akik szívesen közzéteszik jól bevált gyakorlataikat (iskolafejlesztési tapasztalatok, innovatív programok, projektek) max. 8 percben.

Osszák meg velünk, mivel teszik vonzóvá iskolájukat a szülők és gyermekeik körében! Kérjük, prezentálási szándékukat jelezzék az online jelentkezési lap kitöltésekor.

A jelentkezés határideje 2021. november 3. (szerda), az elektronikus jelentkezési lapot az alábbi linkre kattintva töltheti ki:

https://forms.gle/dLrxygv7XXakuiqo9

Regisztrációja során adott válaszairól a rendszer másolatot küld Önnek, amennyiben ez nem történik meg, a regisztrációja sikertelen volt, ismételje meg a jelentkezést!

Komárom, 2021. október 20.

 

A konferencia programja: