ÉLŐ KÖZVETÍTÉS – Szlovákiai Magyar Pedagógusok XXVII. Országos Találkozója Rozsnyó, 2022. április 23-24.
2022-04-21
FELHÍVÁS – VII. FELVIDÉKI TEHETSÉGNAP
2022-05-02
Minden elem

Meghívás -Verőfény szavalóverseny – Bécs

A Központi Szövetség örömmel hirdeti, hogy az idén ismét személyes jelenléttel lesz megtartva a  25 ,   második negyedszázadba átlépő  Verőfény szavaló verseny .

Az idei   szép versengés újat is kínál: a vers- és mesemondás mellett külön kategóriábanlehet megzenésített versekkel is fellépni. Minden kis- és nagydiákot várunk a maga választotta művel.  Szeretettel hívunk egész Ausztria területéről, sőt a Kárpát-medencéből szavalni, mesélni vagy éppen énekelni/zenélni vágyó diákokat.

Legyünk együtt –2022. május 14-én  szombaton délelőtt 10 órától  tervezzük a rendezvényt  a Collegium Hungaricumban (1020 Bécs, Hollandstr. 4.).

Nagy szeretettel hívunk,  mert ez az áldott magyar irodalom megérdemel ennyit: egy Kárpát-medencét átfogó bécsi ünnepet.

A messziről Bécsbe utazóknak szállást  és ellátást is biztosítunk. Iskolánként/régiónként max.5-6 diákot tudunk fogadni( kis és nagy iskolásokat).

A csatolmányban van Lengyel Ferenc szervező kolléga hagyományos meghívó levele, amelyet szíves figyelmetekbe/figyelmükbe ajánlunk.

 

Tisztelettel és szeretettel hívunk mindenkit!

Jelentkezésket várjuk  április 30-ig, Sass Judit a BMI vezetöjénél :  sass@kozpontiszovetseg.at 

 

Szívélyes üdvözlettel:

Ausztriai Magyar Egyesületek és Szervezetek Központi Szövetsége nevében:

Wurst Erzsébet