Schiller Pál emlékére
2021-11-26
KÖZLEMÉNY
2021-11-29
Minden elem

Fáy Digitális Oktatási Program külhoni magyar nyelvű iskoláknak

Kedves Határon Túli Magyar Pedagógusok!

Szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy az OTP Fáy András Alapítvány az idei tanévtől a külhoni magyar nyelvű iskolákkal is szeretne szorosabban együttműködni, ezáltal a távolabb élő magyar nyelvű gyermekek pénzügyi tudatosságát fejleszteni.

A Fáy Digitális Oktatási Program évfolyamokra bontott, ingyenes pénzügyi, gazdasági, környezetvédelmi és életvezetési tananyagokat foglal magába. A digitálistartalmak ingyenesen érhetőek el élőben közvetített stream előadás és e-learning kurzus formájában.

Elsősorban élőben, a budapesti oktatási központból közvetített stream előadásainkat szeretnénk ajánlani, amelyek előnye, hogy az iskolai napirendbe illeszthető és a kezdési időponttal igazodni tudunk a csengetési rendhez. Az előadások 45 percesek, kivetíthetőek a tanári fiókból, elegendő csupán egy tanári laptop, projektor, hangszóró és internetkapcsolat. Digitális, vagy „hibrid” oktatás esetén is jelentkezzenek bátran, mert az előadás egyszerre követhető otthonról és az osztályteremből is. Az e-learning kurzus szintén tanórára szabott, egyéni ütemben dolgozhatják fel a diákok az ismereteket változatos, videókkal tarkított prezentáción keresztül.

Tájékoztatásként mellékletben küldünk egy színes összefoglalást az Önök számára elérhető tananyagokról, amelyeket már úgy dolgoztak át tréner kollégáink, hogy a tartalom határokon átívelő legyen. Ajánljuk figyelmükbe a https://digitalisoktatas.otpfayalapitvany.hu/ weboldalunkat, itt minden fontos információt megtalálnak a tananyagainkkal kapcsolatban, de oktatásszervező kollégáink is készséggel segítenek minden felmerülő kérdés megválaszolásában.

Ne hagyják ki ezt a remek lehetőséget, jelentkezzenek az oktatas@okkozpont.hu e-mail-címen, nagy szeretettel várjuk Önöket!

Üdvözlettel,

OTP Fáy András Alapítvány munkatársai.