Pedagógus Szolgálati Emlékéremben részesült pedagógusok
2020-09-02
„Szülőföldön magyarul” – információk az adatlapok kitöltéséhez
2020-09-08
Minden elem

Felhívás: Stádium Díjra való jelölésre

Az SZMPSZ ajánlásával tesszük közzé az alábbi Felhívást a Stádium Díjra való jelölésre:

A Gróf Széchenyi Család Alapítvány és a Stádium Társadalmi és Kulturális Hírlap 2018-as évben a Kárpát-medencében lévő magyar középiskolák diákságának /és az alapiskolák felső tagozatos tanulóinak/ a nemzeti és a keresztény értékrend megszólítása érdekében megalapította a Stádium Díjat.

A díj társadalmi fővédnöke Novák Katalin, család-és ifjúságügyért felelős államtitkár, a család részéről felkért fővédnök Széchenyi Géza, gróf Széchenyi István dédunokája.
A Széchenyi István szellemiségét szimbolizáló díj a diákság szavazata alapján három kategóriában adományozható azoknak, akik a közéletben, a tudomány és a művészet területén Széchenyi István szellemiségével összefüggésbe hozható jelentős tevékenységet végeztek, vagy jelentős eredményt értek el.

Az iskolák részvételi szándékukat (regisztráció) 2020. szeptember 10-ig, majd az írásbeli jelöléseket legkésőbb 2020. szeptember 15-ig megküldhetik a Gróf Széchenyi Család Alapítvány kuratóriumának.

Az eredmény nyilvánossá tételére 2020. október 18-án, a Stádium Díj átadására 2020. november 16-án kerül sor.

Kérjük az iskolákat, hogy a Stádium Díjjal kapcsolatos programok minél szélesebb körű megvalósulása érdekében jelöljenek ki egy kapcsolattartót, aki a REGISZTRÁCIÓS űrlap elektronikus beküldésével jelzi az iskola részvételi szándékát.

Részletes információkat talál és a jelölést megteheti az alábbi elérhetőségen:

http://szechenyicsalad.hu/regisztracio-stadium-dij-2020/