Felhívás: Stádium Díjra való jelölésre
2020-09-04
Felhívás: Estöri- Kreatív Történelmi Verseny
2020-09-09
Minden elem

„Szülőföldön magyarul” – információk az adatlapok kitöltéséhez

A Szlovákiai Magyar Pedagógusok Szövetsége (a gyakori kérdésekre való tekintettel) ismét tájékoztatni kívánja a pályázókat,  hogy ebben az évben a  „Szülőföldön magyarul” támogatási program Adatlapjainak kitöltésében és a pályázati feltételekben is változások vannak:

  1. A támogatások kifizetése csak számlán keresztül történik.
  2. Bármelyik szlovákiai bankfiókban lehet számlát nyitni ( nemcsak az OTP bankfiókban). Ezután szükséges a banki adatok pontos feltüntetése és igazolása.
  3. Nem kötelező a pályázó nevére számlát nyitni. Feltüntethető pl. a szülő, hozzátartózó bankszámlája is. Minden esetben a számla tulajdonosának nevét is fel kell tüntetni.
  4. Az igazolás a bankszámláról lehet a számlakivonat vagy a szerződés másolata. Nem kell külön igazolást kérni a banktól. (Egyeztetés céljából van rá szükség, hogy nem történt – e elírás az adatlap kitöltésekor az IBAN szám feltüntetésében.)
  5. Változás van még a megengedett igazolatlanul hiányzott órák számánál .

( 15 óra a 2018/2019-es tanév  második félévében és 15 óra a 2019/2020-as tanév  első félévében). Ha bármelyik  meghaladja a megengedettet,  akkor a pályázat elutasításra kerül.

Az SZMPSZ  írásban értesíti a támogatottat és az elutasított pályázót.