A XIV. Harmos Károly Országos Képzőművészeti Pályázat értékelése
2021-09-06
FELHÍVÁS: Projektzáró szakmai nap Komáromban
2021-09-06
Minden elem

Pályázati lehetőség: A Jövő Hősei élményprogramra

A Jövő Hősei – Ifjúsági élményprogramon való részvételre 2021. szeptember 1. – október 10. között, a Kárpát-medence teljes területéről pályázhatnak magyar nyelvű iskolák. Az élményprogramon csak a nyertes iskolák diákjai vehetnek részt.

 A pályázók köre:

A pályázaton bármely magyarországi és határon túli magyar nyelvű általános és középfokú iskola indulhat.

Minden iskola egy 30 fős közel azonos korú, 11-16 év közötti diákcsoporttal (5-10-es osztályok) és 2 kísérő tanárral pályázhat.

 

A Planet Budapest 2021 rendezvény egyik kiemelt programja a diákoknak szóló A Jövő Hősei – Ifjúsági élményprogram a fenntarthatóságról (Heroes of the future).

A pályázaton nyertes iskolák 30 fős diákcsapatot küldhetnek 2 kísérőtanárral a Planet Budapest 2021 Expóra. Esetükben az utazás, szállás (ha szükséges) és a program minden egyéb költségét a szervezők fedezik. A nyertes diákok lehetőséget kapnak, hogy az Expó keretében a Jövő Hősei (Heroes of the future) kalandpályán végigmenjenek, illetve a Te bolygód (Your Planet) interaktív kiállítást és élményközpontot megnézzék.

A Planet Budapest Fenntarthatósági Expó és Világtalálkozó 2021. november 29. és december 5. között a Magyar Kormány szervezésében kerül megrendezésre, fővédnöke Áder János köztársasági elnök.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download