FELHÍVÁS: VII. Oláh György Középiskolai Kémiaverseny
2020-10-09
Alkotópályázat pedagógusoknak
2020-10-12
Minden elem

DOKK 2020 – Digitális Oktatási Konferencia és Kiállítás

A Digitális Jólét Nonprofit Kft. Digitális Pedagógiai Módszertani Központja (DPMK) tisztelettel meghívja Önt az EFOP-3.2.15-VEKOP-17-2017-00001 „A köznevelés keretrendszeréhez kapcsolódó mérési-értékelési és digitális fejlesztések, innovatív oktatásszervezési eljárások kialakítása, megújítása” című kiemelt projekt keretében szervezett

DOKK 2020
Digitális Oktatási Konferencia és Kiállítás című eseményére.

Időpont: 2020. október 14–16.

Az elmúlt időszak meghatározó eseménye volt az oktatás digitális munkarendre történő átállása. Ezért a DPMK projektzáró rendezvényének fókuszában – az oktatás modernizációjához kapcsolódó pedagógiai, módszertani megújulás lehetőségeinek bemutatásán keresztül – a tavaszi félév tapasztalataira vonatkozó tudásmegosztás és tapasztalatcsere, valamint a támogató tevékenységének bemutatása áll.

A résztvevők az esemény három napja alatt tájékozódhatnak a távoktatásban jól használható, a digitális oktatáshoz kapcsolódó innovatív pedagógiai és technológiai megoldásokról, az intézmény- és humán­erőforrás-fejlesztés lehetőségeiről, a magyarországi és nemzetközi jó gyakorlatokról.

A plenáris előadásokon és a kerekasztal-beszélgetéseken a hazai és nemzetközi szakértők osztják meg a témával kapcsolatos gondolataikat. A konferencia kiváló alkalom arra, hogy a köznevelési intézmények, pedagógusok tájékozódjanak a digitális átállás jelenlegi helyzetéről, felkészüljenek egy esetleges újabb távoktatási kihívásra, és megismerjék egymás jó gyakorlatait.

A konferenciát, a vírushelyzetre való tekintettel, online közvetítéssel rendezzük meg.

A rendezvénnyel kapcsolatos további információkat és a programot a csatolmányban elérhető Meghívóban találja.

A konferencián való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Regisztrációra a Digitális Pedagógiai Módszertani Központ honlapján van lehetőség.