SAJTÓKÖZLEMÉNY – „Szülőföldön magyarul” program, 4.kör
2021-05-17
PÁLYÁZAT: igazgatói tisztség betöltésére (Óvoda, Bart)
2021-05-21
Minden elem

Aki dudás akar lenni – kiadványismertető

Figyelmükbe ajánljuk a magyar népdaltanítás egy igen egyedi és korszerű segédanyagát, amely az oktatást könnyíti meg és teszi színesebbé mind pedagógus kollégái, mind a tanulók számára, és amely kiadvány már egyre több magyarországi tankerület és külhoni intézményének érdeklődését keltette fel.

Elkápráztató népdalkincsünk közös, hazánk Kodály országa. Az elmúlt időszakban azonban mintha kevésbé csillogna az egyébként jogosan „birtokolt” jelvény, ami számos okra vezethető vissza. A problémát azonban nem csak felismerni, hanem megoldani is szükséges. Az Aki dudás akar lenni tanítási/ tanulási segédanyag megalkotói ebben kívánnak szerepet vállalni, segíteni.

A kiadvány magáénak tudhatja Lezsák Sándor ajánlását, szakmai segítségét is.

Az ajánlott kiadvány közel kétszáz népdalt tartalmaz, újra hangszerelve, énekelhető hangnemekben előadva. Az eredetileg zárt rendszerben működő, másolásvédelemmel ellátott anyagot, a rendkívüli helyzetre tekintettel, illetve az online oktatás igényeihez igazodva, nyitottá tette a kiadvány szerkesztője, bízva abban hogy ezzel is segítheti pedagógus kollégái munkáját. Természetesen a szellemi tulajdon így is törvényi védelem alatt áll, zárójelben megjegyezve.

A kiadvány használható önálló daltanításra, akkor is, ha esetleg online óra folyik, vagy nem szakos tanár helyettesít, illetve órai munkához is kiváló, mert minden dal kétféle módon van rögzítve. Ezek pedig az énekes és az ének nélküli verziók.

Jelenlegi formájában az anyag az általános iskola felső tagozatát fedi le, illetve nyújt további bőséges merítést. Tervben van az alsó tagozatos tananyag hasonló feldolgozása is.

Az kiadvány formátumát tekintve alkalmazkodik a 21. század igényeihez. Kézbe véve a tetszetős CD méretű borító egy pendrive adathordozót tartalmaz, amelyet szinte minden korszerű eszköz kezelni képes.

A szakmai összefoglaló lent olvasható és letölthető.

Fizetési feltételek:

1.  utólagos, egyösszegű, kedvezményes: bruttó 9.990.- Ft/db + postaköltség, 30 napos fizetési határidővel

2.  utólagos, egyösszegű, kedvezményes: bruttó 29,90 EUR/db + postaköltség, 30 napos fizetési határidővel

Szállítás:

1.  Rendelés leadását követően azonnal raktárkészletről, gyártási szükség esetén 15  nap.

2.  20 darab megrendelése esetén a szállítás díjtalan.

Amennyiben kiadvány elnyerte tetszését, vagy gondolatokat ébresztett, az alábbi elérhetőségeken jelezzék rendelési igényüket:

BANKÓ ANDRÁS    
marketingfelelős
E-mail: banko.dudas@gmail.com
Telefon: +36 30 339 29 07