Nyolc alapiskola és óvoda nyert Csodasarkot a Felvidéken
2016-12-16
Kodály Zoltán műveltségi vetélkedő
2017-01-12
Minden elem

Az Ady Endre – ösztöndíj letölthető mellékletei

Tisztelt Pályázó!

Örömmel értesítjük, hogy az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet és az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő által meghirdetett Ady Endre – ösztöndíj ”Tehetséges határon túli magyar középiskolás (alap vagy középfokú iskolában) tanulók támogatása a 2016/2017. tanévben” című pályázati felhívásra benyújtott pályázata pozitív elbírálásban részesült.

Mellékeljük:

az-osztondijban-reszesultek-nevsora

penzugyi-beszamolo

szakmai-beszamolo

Az ösztöndíjas köteles:

  • a tanulói szerződést két példányban aláírva visszaküldeni

a, amennyiben az ösztöndíjas tanuló alapiskolás, rajta kívül a törvényes képviselőnek is alá kell írni a szerződést

b, amennyiben a támogatott elmúlt 18 éves, csak az ösztöndíjasnak kell a szerződést aláírni

  • elküldeni az ösztöndíjas vagy az ösztöndíjas törvényes képviselője fizetési számlája (bankszámla) szerződésének másolatát, vagy azt a folyószámla igazolást, amelyre az ösztöndíj átutalást kéri (amit a pályázatban is feltüntetett)

  • írásos szakmai beszámolót készíteni (1. számú melléklet) és 2 eredeti példányban elküldeni, amelynek a következőket kell tartalmaznia: a támogatottról tanévre vonatkozóan osztályfőnöki jellemzés, amely magába foglalja a támogatott tanuló tanulmányi átlageredményét a 2016/17-os tanév első félévében, és a támogatott versenyeredményeit.

Ezeket a dokumentumokat, – 2 db aláírt szerződés, bankszámla-igazolás, írásos szakmai beszámoló 2 eredeti példányban – kérjük elküldeni postai úton az SZMPSZ – ZMPS, Elektrárenská 2, P.O.BOX 49., 945 01 Komárno címre legkésőbb 2017. február 28 – ig!

Továbbá az ösztöndíjas köteles:

A támogatás felhasználását, – 2. számú melléklet – az ösztöndíj folyószámlára való megérkezése után írásban kell benyújtani. Legyen konkrétan leírva, hogy mire fordították a megkapott pénzösszeget. A számlák csatolása nem szükséges.

A dokumentumot, – 2. számú melléklet – kérjük elküldeni postai úton az SZMPSZ – ZMPS, Elektrárenská 2, P.O.BOX 49., 945 01 Komárno címre legkésőbb 2017. április 30 -ig!

A kitöltéssel kapcsolatos kérdéseivel információt kaphat a 035 7778273 –ös, vagy a 00421 907-111 455-ös telefonszámokon.

 

Jókai Tibor s.k.

elnök, SZMPSZ