Ady Endre-ösztöndíj – A 2018/2019-es tanévben elbírált pályázatok nyerteseinek jegyzéke
2019-01-15
Felhívás a Szlovákiai Magyar Pedagógusok Szövetsége Díjakra
2019-01-16
Minden elem

Felhívás a Felvidéki Magyar Pedagógus Díjra

A Szlovákiai Magyar Pedagógusok Szövetsége 2019. április 6– 7-én  Rozsnyón megrendezi a Szlovákiai Magyar Pedagógusok XXV. Jubileumi Országos Találkozóját. A pedagógustalálkozón ebben az évben is átadásra kerül a Felvidéki Magyar Pedagógus Díj.

A díj azoknak a pedagógusoknak vagy pedagógusközösségeknek ítélhető oda, akik (amelyek) munkájuk során jelentős nevelői-oktatói eredményeket értek el, sikeresen alkalmaznak célravezető pedagógiai módszereket az oktatásban, a tehetséggondozásban vagy a nevelés területén, akik pedagógiai-közéleti tevékenységükkel példaként szolgálnak környezetük számára, akik szlovákiai magyar nemzeti közösségünk értékeinek gyarapításán fáradoznak. A díjra javaslatot tehetnek magánszemélyek és közösségek. Az odaítéléséről az SZMPSZ Országos Elnöksége dönt.
Az SZMPSZ ezúton is kéri tagjait, alapszervezeteit és területi választmányait, hogy ebben az évben a díj odaítélésére javaslataikat 2019. február 20-ig elektronikus levélben juttassák el elnok.szmpsz@gmail.com címre.

A formanyomtatvány ITT  tölthető le.