Felhívás a Szlovákiai Magyar Pedagógusok XXIV. Országos Találkozójára
2018-01-29
Felhívás a Szlovákiai Magyar Pedagógusok Szövetsége Díjakra
2018-01-29
Minden elem

Felhívás a Felvidéki Magyar Pedagógus Díjra

 A Szlovákiai Magyar Pedagógusok Szövetsége 2018. április 7 – 8-án, Rozsnyón megrendezi a Szlovákiai Magyar Pedagógusok XXIV. Országos Találkozóját. A pedagógustalálkozón ebben az évben is átadásra kerül a Felvidéki Magyar Pedagógus Díj.

A díj azoknak a pedagógusoknak vagy pedagógusközösségeknek ítélhető oda, akik (amelyek) munkájuk során jelentős nevelői-oktatói eredményeket értek el, sikeresen alkalmaznak célravezető pedagógiai módszereket az oktatásban, a tehetséggondozásban vagy a nevelés területén, akik pedagógiai-közéleti tevékenységükkel példaként szolgálnak környezetük számára, akik szlovákiai magyar nemzeti közösségünk értékeinek gyarapításán fáradoznak. A díjra javaslatot tehetnek magánszemélyek és közösségek. Az odaítéléséről az SZMPSZ Országos Elnöksége dönt.

Az SZMPSZ ezúton is kéri tagjait, alapszervezeteit és területi választmányait, hogy ebben az évben a díj odaítélésére javaslataikat 2018. március 2-ig elektronikus levélben juttassák el az irodavezeto@szmpsz.sk és az  szmpsz@szmpsz.sk címre is.

SZMPSZ OE

A formanyomtatvány letölthető:

Formanyomtatvány