IV. Felvidéki Tehetségnap – Tornalja, 2018. június 7. Jelentkezési határidő: 2018. május 20.
2018-04-29
VIII. Harmos Károly Képzőművészeti Alkotótábor – Komárom, 2018. július 2-6. Jelentkezési határidő: 2018. június 11.
2018-05-06
Minden elem

XV. Jókai Mór Vers- és Prózamondó Tábor – Komárom, 2018. július 2 – 6. Jelentkezési határidő: 2018. június 11.

A Szlovákiai Magyar Pedagógusok Szövetsége és a társszervezők 2018. július 2 –  6.  között Komáromban szervezik a XV. Jókai Mór Vers-és Prózamondó Tábort az alapiskolák tanulói részére.

Ez a tábor a verset szerető, tehetséges gyermekek tábora, mely egyben felkészülés az elkövetkező versenyekre, fesztiválokra, másrészt a gyermekek adottságainak és a tehetség kibontásának is a tere.

A foglalkozásokat hazai és magyarországi szakemberek végzik. Programkínálatunkban szövegválasztás, szövegelemzés és előadás, valamint beszédtechnikai foglalkozások szerepelnek.

A tábor programját egy tanulmányút is színesíti, ezért a jelentkezőknek érvényes útlevéllel kell rendelkezniük.

A hét folyamán a tanulókra pedagógusok felügyelnek, és szervezik a táborozók szabadidejét.

A tábor részvételi díja bentlakóknak 50,- EUR, hazajáróknak 30,- EUR. A tábor ideje alatt megvalósuló tanulmányút részvételi díja 5,- EUR.  A kollégiumban lakó tanulóknak napi háromszori étkezést (reggeli, ebéd, vacsora) biztosítunk. A hazajáró tanulóknak ebédet és vacsorát biztosítunk. A táborozók ellátásának további költségeit az SZMPSZ és a társszervezők pályázati forrásból fedezik.

Jelentkezni az SZMPSZ honlapján www.szmpsz.sk és facebook oldalán keresztül csak elektronikusan lehet 2018. június 11-ig. Amennyiben a létszám a határidő letelte előtt megtelik, a rendszer lezár.

Bővebb információt az SZMPSZ Központi Iroda irodavezetője Fekete Irén ad, a +421907111455-ös telefonszámon, vagy az irodavezeto@szmpsz.sk levélcímen.

Magas létszám esetén a gyerekek besorolását a különböző vers-és prózamondó versenyeken, fesztiválokon elért eredményeik, valamint a jelentkezési sorrend alapján fogjuk meghatározni.

Részletes programot a visszajelzéssel küldünk.