Széchenyi István tanári emlékkonferencia – a tanár szemével…
2016-11-25
A versmondás tanítása
2016-11-29
Minden elem

Ady Endre-ösztöndíj

Tisztelt Pályázó!

Örömmel értesítjük, hogy az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet és az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő által meghirdetett Ady Endre – ösztöndíj ”Tehetséges határon túli magyar középiskolás (alap-, vagy középfokú iskolában) tanulók támogatása a 2016/2017. tanévben” című pályázati felhívásra benyújtott pályázata pozitív elbírálásban részesült.

A győztes pályázók névsora:

az-osztondijban-reszesultek-nevsora

Az ösztöndíjas köteles:

  • a tanulói szerződést két példányban az ösztöndíjas által aláírva visszaküldeni
  • elküldeni az ösztöndíjas vagy az ösztöndíjas törvényes képviselője fizetési számlája (bankszámla) szerződésének másolatát, vagy azt a folyószámla igazolást, amelyre az ösztöndíj átutalást kéri (amit a pályázatban is feltüntetett)
  • írásos szakmai beszámolót készíteni és két eredeti példányban elküldeni, amelynek a következőket kell tartalmaznia: a támogatottról tanévre vonatkozóan osztályfőnöki jellemzés, amely magába foglalja a támogatott tanuló tanulmányi átlageredményét a 2016/17-os tanév első félévében, és a támogatott versenyeredményeit

LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOK:

penzugyi-beszamolo

szakmai-beszamolo

Ezeket a dokumentumokat, két aláírt szerződés, bankszámla-igazolás, írásos szakmai beszámoló két eredeti példányban – kérjük elküldeni postai úton az SZMPSZ – ZMPS, Elektrárenská 2, P.O.BOX 49., 945 01 Komárno címre legkésőbb február 28-ig!

Továbbá az ösztöndíjas köteles:

A támogatás felhasználását, – 2. számú melléklet – az ösztöndíj folyószámlára való megérkezése után írásban kell benyújtani. Legyen konkrétan leírva, hogy mire fordították a megkapott pénzösszeget.  A számlák csatolása nem szükséges.

A dokumentumot, kérjük elküldeni postai úton az SZMPSZ – ZMPS, Elektrárenská 2, P.O.BOX 49., 945 01 Komárno címre  legkésőbb április 30 -ig!

A kitöltéssel kapcsolatos kérdéseivel információt kaphat a 035 7778273–ös, vagy  a 00421 907-111 455-ös telefonszámok bármelyikén.