ÁLLÁST KÍNÁL: földrajz (Komárom)
2020-02-01
Felhívás a Felvidéki Magyar Pedagógus Díjra
2020-02-03
Minden elem

Felhívás a Szlovákiai Magyar Pedagógusok Szövetsége Díjakra

A Szlovákiai Magyar Pedagógusok Szövetsége 2020. április 4 – 5-én Rozsnyón megrendezi a Szlovákiai Magyar Pedagógusok XXVI. Országos Találkozóját. A pedagógustalálkozón a Felvidéki Magyar Pedagógus Díj mellett átadásra kerül a Szlovákiai Magyar Pedagógusok Szövetsége Díj öt kategóriában. 
A díjak azoknak a pedagógusoknak ítélhetők oda, akik a szlovákiai magyar közoktatásban kiváló eredményeket értek el, illetve azoknak a személyeknek, akik tevékenységükkel hathatósan támogatják a magyar nyelvű oktatást, az SZMPSZ tevékenységét.

Jelölni az alábbi kategóriákban lehet:
1. A tehetségek felkarolásáért és gondozásáért

2. Pedagógus életpálya díj

3. Kiváló módszertani, nevelési, szakmai és tudományos eredményekért, illetve azon pedagógusok számára, akik a hazai magyar közoktatás megmaradását, fejlesztését, az anyanyelvű kulturális örökségünk megtartását szolgálták. Tevékenységükkel hozzájárultak nemzeti értékeink megmaradásához.

4. A szlovákiai magyar nyelvű oktatást támogató tevékenységért

5. Óvodapedagógusok, nevelők és szakszolgálatot ellátó SZMPSZ- tagok részére, kiváló módszertani és nevelési eredményekért

Javaslatot tehetnek magánszemélyek és közösségek. A díjra javasolt személynek, – kivételt képez a 4. pont – SZMPSZ tagnak kell lennie. A díjak odaítéléséről az SZMPSZ Országos Elnöksége dönt.

Az SZMPSZ ezúton is kéri tagjait, alapszervezeteit és területi választmányait, hogy ebben az évben a díjazottakra tett javaslataikat 2020. február 28-ig elektronikus levélben juttassák el az elnok.szmpsz@gmail.com címre. A határidő után érkezett javaslatokat nem tudjuk elfogadni.

Komárom, 2020. február 3.                                                                                                            SZMPSZ OE

A formanyomtatvány a www.szmpsz.sk  innen tölthető le: