Felhívás a Szlovákiai Magyar Pedagógusok Szövetsége Díjakra
2020-02-03
„Hangról hangra” Szakmai Nap 2020
2020-02-09
Minden elem

Felhívás a Felvidéki Magyar Pedagógus Díjra

A Szlovákiai Magyar Pedagógusok Szövetsége 2020. április 4 – 5-én Rozsnyón megrendezi a Szlovákiai Magyar Pedagógusok XXVI. Országos Találkozóját. A pedagógustalálkozón ebben az évben is átadásra kerül a Felvidéki Magyar Pedagógus Díj.

A díj azoknak a pedagógusoknak vagy pedagógusközösségeknek ítélhető oda, akik (amelyek) munkájuk során jelentős nevelői-oktatói eredményeket értek el, sikeresen alkalmaznak célravezető pedagógiai módszereket az oktatásban, a tehetséggondozásban vagy a nevelés területén, akik pedagógiai-közéleti tevékenységükkel példaként szolgálnak környezetük számára, akik szlovákiai magyar nemzeti közösségünk értékeinek gyarapításán fáradoznak, és az SZMPSZ munkáját támogatják. A díjra javaslatot tehetnek magánszemélyek és közösségek. Az odaítéléséről az SZMPSZ Országos Elnöksége dönt.
Az SZMPSZ ezúton is kéri tagjait, alapszervezeteit és területi választmányait, hogy ebben az évben a díj odaítélésére javaslataikat 2020. február 28-ig elektronikus levélben juttassák el az elnok.szmpsz@gmail.com címre. A határidő után érkezett javaslatokat nem tudjuk elfogadni.

Komárom, 2020. február 3.                                                                                                           SZMPSZ OE

A formanyomtatvány ITT tölthető le: