Petíció
2019-02-27
Beszámoló a Mentor TT tevékenységéről, 2018
2019-02-27
Minden elem

Felhívás – Versfolyam 2019

egyetlen batyunk botunk fegyverünk az anyanyelv”

(Kányádi Sándor)

 

Tisztelt Igazgató Asszony/Úr!

Hisszük azt, hogy az ifjúság anyanyelvi nevelésének, megtartásának egyik legfőbb eszköze a vers, a versmondás. Így a Békéscsabai Szakképzési Centrum, a Veritas Kulturális Egyesület és a Békéscsabai Médiacentrum, 2019. április 11.-én a költészet napján immár harmadik alkalommal rendezi meg, a hazai, határon túli és a diaszpóra magyar iskoláival, szervezeteivel közösen, web-es élő versfolyamát. Ahol a részt vevő iskolák tanulói, tanárai, iskolánként egymás után élő adásban verset mondanak és ez a Békéscsabai Szakképzési Centrum web oldalán (bszc.hu) valamint a tajgazda.hu oldalon látható is lesz.

Tisztelettel szeretném előzetesen megkérni, felkérni vegyenek részt az előbb leírt rendezvényünkön és segítsenek  a megvalósítás lehetőségeit véglegesíteni.

A versek szabadon válaszhatók (lehetőlég szerint magyar szerzőtől), azonban azokat magyar nyelven kell előadni. A rendezvény lebonyolítási tervét a résztvevők kérései és adottságai, a technikai és szervezési problémák alakítják.

Kérem, ha tehetik, vegyenek részt versfolyamunkon, segítsenek a megvalósításban, és töltsék ki a regisztrációs űrlapot:https://goo.gl/forms/jXUQy8n4SAOoKjT82

 

A eddigi rendezvények felvételei:

https://www.youtube.com/watch?v=X-44NY29CXo

https://www.youtube.com/watch?v=VNY7YLk7NBA

 

Tisztelettel:

Csibor Géza, elnök

Veritas Kulturális Egyesület

Csiborg@gmail.com

+36209235607