III. Felvidéki Tehetségnap Komáromban
2017-05-27
VII. Harmos Károly Képzőművészeti Alkotótábor
2017-05-31
Minden elem

XIV. Jókai Mór Vers- és Prózamondó Tábor

 

A Szlovákiai Magyar Pedagógusok Szövetsége és a társszervezők 2017. július 3 –  7.  között Komáromban szervezik a XIV. Jókai Mór Vers-és Prózamondó Tábort az alapiskolák tanulói részére.

Ez a tábor a verset szerető, tehetséges gyermekek tábora, mely egyben felkészülés az elkövetkező versenyekre, fesztiválokra, másrészt a gyermekek adottságainak és a tehetség kibontásának is a tere.

A foglalkozásokat hazai és magyarországi szakemberek végzik. Programkínálatunkban szövegválasztás, szövegelemzés és előadás, valamint beszédtechnikai foglalkozások szerepelnek.

A tábor programját egy balatoni tanulmányút is színesíti, ezért a jelentkezőknek érvényes útlevéllel kell rendelkezniük.

A hét folyamán a tanulókra pedagógusok felügyelnek, és szervezik a táborozók szabadidejét.

A tábor részvételi díja bentlakóknak 50.- EUR, hazajáróknak 30.- EUR. A tábor ideje alatt megvalósuló tanulmányút részvételi díja 5.- EUR.  A kollégiumban lakó tanulóknak napi háromszori étkezést (reggeli, ebéd, vacsora) biztosítunk. A hazajáró tanulóknak ebédet és vacsorát biztosítunk A táborozók ellátásának további költségeit az SZMPSZ és a társszervezők pályázati forrásból fedezik.

 Jelentkezni az SZMPSZ honlapján www.szmpsz.sk és Facebook oldalán keresztül csak elektronikusan lehet 2017. június 11-ig.

Bővebb információt az SZMPSZ Központi Iroda munkatársai adnak a 035 7714 755 vagy a 035 7713 572 telefonszámokon.

Magas létszám esetén a gyerekek besorolását a különböző vers-és prózamondó versenyeken, fesztiválokon elért eredményeik, valamint a jelentkezési sorrend alapján fogjuk meghatározni.

Részletes programot a visszajelzéssel küldünk.

Szervezők